Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10405/24032
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributorUniversidade do Porto, 1911-pt
dc.contributorReitoria da Universidade do Porto, 1911-pt
dc.date.accessioned2011-03-25T11:26:14Zpt
dc.date.accessioned2011-03-25T16:51:36Z-
dc.date.available2011-03-25T11:26:14Zpt
dc.date.available2011-03-25T16:51:36Z-
dc.date.created1960-03-12pt
dc.date.issued1960-03-12pt
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10405/24032pt
dc.descriptionDocumentopt
dc.description.abstractNews about the last lecture at the University of Porto on the occasion on the Commemorations of Prince Henry. The lecturer will be Professor Sérgio Augusto da Silva Pinto, librarian at the Faculty of Economics, and the lecture will take place at this Faculty.en
dc.description.abstractNotícia sobre a última conferência a decorrer na Universidade do Porto por ocasião das Comemorações Henriquinas. O conferencista será o Dr. Sérgio Augusto da Silva Pinto, bibliotecário da Faculdade de Economia, e a conferência terá lugar nas instalações desta Faculdade.pt
dc.format.mediumLivro; Papel; Impresso; Razoávelpt
dc.format.mediumDisco; Magnético; Bompt
dc.language.isoporpt
dc.relation.ispartofO Primeiro de Janeiropt
dc.relation.ispartofseries472 - Arquivo Noticiosopt
dc.rightsopen accesspt
dc.title[Comemorações henriquinas:] na Faculdade de Economia da Universidade do Portopt
dc.title.alternative[The commemorations of the death of Prince Henry]: Faculty of Economics of the University of Portoen
dc.typeArtigo em jornalpt
dc.identifier.isadgPT/UP/REIT/472/AN3-378pt
dc.identifier.uodocAN3-N378pt
dc.relation.thumbhttp://repositorio-tematico.up.pt/bitstream/10405/24032/2/AN3-N378-P275.png.jpgpt
dc.relation.imagehttp://repositorio-tematico.up.pt/bitstream/10405/24032/1/AN3-N378-P275.png-
Appears in Collections:ADUP REIT - Recortes de imprensa [1919-1987]

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AN3-N378-P275.png1.39 MBimage/pngThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.