Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10405/23349
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dc.contributorUniversidade do Porto, 1911-pt
dc.contributorReitoria da Universidade do Porto, 1911-pt
dc.date.accessioned2011-03-25T10:59:18Zpt
dc.date.accessioned2011-03-25T16:24:14Z-
dc.date.available2011-03-25T10:59:18Zpt
dc.date.available2011-03-25T16:24:14Z-
dc.date.created1946-11-07pt
dc.date.issued1946-11-07pt
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10405/23349pt
dc.descriptionDocumentopt
dc.description.abstractNews about the tribute lunch organized by the Institute for Advanced Culture to Professor Arthur Stholl, who was in Porto for a scientific conference. Notice about the lunch to be offered by the Swiss Consulate to the Rector Amândio Tavares, to return the reception held in honour of Dr. Arthur Stholl.en
dc.description.abstractInformação do almoço da homenagem oferecido pelo Instituto para a Alta Cultura ao Dr. Arthur Stholl, que se encontrava no Porto para a realização de uma conferência científica. Aviso do almoço a oferecer pelo consulado da Suíça ao reitor Dr. Amândio Tavares, em retribuição da recepção ao seu conterrâneo Dr. Arthur Stholl.pt
dc.format.mediumLivro; Papel; Impresso; Razoávelpt
dc.format.mediumDisco; Magnético; Bompt
dc.language.isoporpt
dc.relation.ispartofO Comércio do Portopt
dc.relation.ispartofseries472 - Arquivo Noticiosopt
dc.rightsopen accesspt
dc.title[Almôço de homenagem ao dr. Arthur Stoll]pt
dc.title.alternative[A tribute lunch to Professor Arthur Stoll]en
dc.typeArtigo em jornalpt
dc.identifier.isadgPT/UP/REIT/472/AN2-N354pt
dc.identifier.uodocAN2-N366pt
dc.relation.thumbhttp://repositorio-tematico.up.pt/bitstream/10405/23349/2/AN2-N366-P338.png.jpgpt
dc.relation.imagehttp://repositorio-tematico.up.pt/bitstream/10405/23349/1/AN2-N366-P338.png-
Appears in Collections:ADUP REIT - Recortes de imprensa [1919-1987]

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