Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10405/57596
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Carne e osso | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-24T21:50:02Z | - |
dc.date.available | 2019-11-24T21:50:02Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10405/57596 | - |
dc.description.abstract | Decorreu a 4 de Dezembro de 2015, às 18 horas, na Livraria i2ADS da Faculdade de Belas Artes da Universidade do Porto e ás 22 horas no Círculo Católico Operário do Porto. | pt_PT |
dc.language.iso | por | pt_PT |
dc.publisher | Carne e osso | pt_PT |
dc.subject | Universidade do Porto. Faculdade de Belas Artes--Lançamentos--[Cartaz] | pt_PT |
dc.subject | Revista--Lançamentos--[Cartaz] | pt_PT |
dc.title | Carne e osso | pt_PT |
dc.title.alternative | Lançamento #2 | pt_PT |
dc.type | Cartaz | pt_PT |
Appears in Collections: | BDAbib - Cartazes |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
carne_osso.JPG | 9.12 MB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.